advertenties


Nieuws
Posthumus in het nieuws


- Laatste nieuws
- Augustus 2007
- Juli 2007
- Juni 2007
- Mei 2007
- April 2007
- Maart 2007
- Februari 2007
- Januari 2007
- 2006

LINKS

Archief Posthumus in het nieuws:
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
Bekende Nederlanders
 • Claire Posthumus
 • Geertje Posthumus-Zandstra
 • Hans Posthumus
 • N.W. Posthumus
 • W.H. Posthumus-van der Goot
 • Sita Posthumus


 • Laatste nieuws Antal
 • Laatste nieuws Aranka
 •   September 2007
  HAPPY BIRTHDAY HOORAY!!
  2007-09-30, community.livejournal.com/pierian_ooc/
  not only is today independence day in the country of botswana, not only is today the anniversary of the premiere of mozart's opera the magic flute, but... for those of you who are unaware...
  today (september the 30th, in the two thousand and seventh year of our lord) is also miss michaela marie posthumus's birthday.
  yes. birthday.
  and not ONLY is this micha's birthday, but this is her EIGHTEENTH birthday, which means that she is now legally able to do all sorts of things that were previously illegal for her to do. which is, i understand different from the way laws are here in the US. so i don't entirely know what that means.
  Het hele artikel: / all: Micha


  A Question about modding
  Sep 29, 2007, forums.civfanatics.com/
  Posthumus
  Chieftain
  Join Date: Sep 2007
  Location: Jyväskylä, Finland

  No one answered me on the 'General discussion'-forum, so I thought I'd try ask here. I have no knowledge on how to mod Civ IV, and I was wondering, is it easy to mod the victory conditions, and is it possible to create new victory conditions?

  Cheers!


  Spanning stijgt voor Lucia de B.
  vrijdag 28 september 2007, www.ad.nl/denhaag/

  Door JULIA BROOS SANDER VAN DER WERFF
  Lucia de B. (46), de Haagse verpleegkundige die tot levenslang werd veroordeeld voor zeven moorden, hoort spoedig of haar strafzaak wordt heropend.
  De commissie-Posthumus II, die onderzoekt of er mogelijk sprake is van juridische uitglijders, is volgens direct betrokkenen er ‘zo goed als’ uit en rapporteert haar bevindingen binnenkort aan de opdrachtgever, het college van procureurs-generaal.
  Als dat advies positief is voor De B., kan een herzieningsverzoek worden ingediend bij de Hoge Raad. De zaak wordt dan terugverwezen naar een gerechtshof, waar het proces wordt overgedaan.
  De B. werd in 2004 in hoger beroep veroordeeld voor de moord op zeven ziekenhuispatiënten en drie pogingen daartoe. Het Haagse gerechtshof meende sterk bewijs te hebben in twee zaken.
  Zo zou De B. de zes maanden oude baby Amber met het hartmedicijn digoxine hebben vergiftigd en zou ze een andere baby een overdosis slaapmiddelen hebben toegediend. De vijf overige moorden werden aan De B. toegeschreven omdat de slachtoffers allen op onverklaarbare wijze tijdens haar dienst overleden.
  Het gebruik van dit ‘schakelbewijs’ ligt zwaar onder vuur. In zijn boek Lucia de B., reconstructie van een gerechtelijke dwaling, stelt wetenschapsfilosoof Ton Derksen dat er geen enkel hard bewijs is tegen De B. Hij bracht de zaak aan bij de ‘twijfelcommissie’.


  Tegenoffensief voor Lucia de B.
  vrijdag 28 september 2007, www.ad.nl/denhaag/

  Door JULIA BROOS SANDER VAN DER WERFF
  DEN HAAG - Heeft het Openbaar Ministerie geblunderd in de zaak van de tot levenslang veroordeelde Haagse verpleegster Lucia de B.? De drie wijze mannen van de commissie Posthumus-II - onder leiding van advocaat-generaal J.
  Grimbergen - hebben zich een jaar lang over deze vraag gebogen. Volgens direct betrokkenen is de commissie er ‘zo goed als’ uit en rapporteert ze haar bevindingen binnenkort aan de opdrachtgever, het college van procureurs-generaal. Uiteindelijk kan de zaak worden terugverwezen naar een gerechtshof, waar het proces opnieuw wordt gevoerd. De B. werd in juni 2004 veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf voor zeven moorden op Haagse patiënten en drie pogingen daartoe. De slachtoffers, van baby’s tot hoogbejaarden, waren allen ernstig ziek.
  De B., die altijd heeft ontkend, heeft haar laatste sprankje hoop op de commissie gevestigd, zo verklaart haar vriendin en psychiatrisch arts Metta de Noo. „Ze klampt zich aan dit moment vast. Als het nu niet heropend wordt, dan gebeurt dat waarschijnlijk nooit meer.’’
  De Noo en haar broer, wetenschapsfilosoof Ton Derksen, die de zaak heeft voorgedragen aan Posthumus-II, verwachten dat de commissie erkent dat er ernstige fouten zijn gemaakt in de procedure. Derksen: „Als de commissie dat niet doet, weten we gewoon dat het niet klopt. Het OM heeft majeure fouten gemaakt.’’
  Bij de commissie hangt alles nu af van de verklaringen van de deskundigen die de afgelopen maanden werden uitgenodigd. Alle commissieleden (naast Grimbergen, hoogleraar straf- en procesrecht Groenhuijsen en voormalig korpschef van de regiopolitie Utrecht, Peter Vogelzang) zijn daarbij aanwezig.
  Inmiddels zijn zeker vijf deskundigen gehoord. Twee daarvan speelden een cruciale rol in De B.’s veroordeling: statisticus Henk Elffers en toxicoloog De Wolff. Elffers rekende de rechtbank voor dat de kans dat De B. toevallig bij alle incidenten was betrokken 1 op 342 miljoen is. De Wolff concludeerde dat baby Amber stierf aan een acute digoxinevergiftiging. Deze verklaring vormde de fundering van De B.’s veroordeling bij het hof.
  Aan de juistheid van beide verklaringen wordt sterk getwijfeld door andere deskundigen. De Leidse hoogleraar mathematische statistiek Richard Gill stelt dat Elffers grove fouten heeft gemaakt bij zijn berekening. Gill komt op een kans van 1 op 9 dat De B. toevallig bij alle incidenten was. Om de in zijn ogen amateuristische berekening aan de kaak te stellen, nodigde Gill zichzelf uit bij de commissie.
  De Amerikaanse digoxine-expert Gideon Koren wordt een dezer dagen als laatste gehoord. Hij stelt, in tegenstelling tot De Wolff, dat er geen sprake is van een digoxinevergiftiging. De Wolff baseerde zijn oordeel op twee onafhankelijke onderzoeken waaruit bleek dat er ruim 20 microgram van het hartmedicijn in Ambers bloed aanwezig was. Twee andere onderzoeken (de uitslag van één daarvan werd pas bekend na de veroordeling door het hof) vonden slechts 7 microgram. Koren meent dat die hoeveelheid te laag is om van een vergiftiging te kunnen spreken.
  ‘Klokkenluider’ Derksen is voorzichtig optimistisch over de uitkomst. ,,Het gaat helaas niet alleen om de feiten. De commissie moet ook overtuígd zijn.’’


  Commissie bekijkt moordzaak Ina Post opnieuw
  28 SEP 2007, www.nursing.nl/tvv/

  Verzorgende Ina Post, die 21 jaar geleden is veroordeeld voor de moord op een 89-bewoner van een woonzorgcentrum in Leidschendam, is misschien toch onschuldig.
  In de talkshow Pauw en Witteman vertelde Geert-Jan Knoops, de advocaat van Ina Post, dat de moordzaak opnieuw wordt bekeken door de commissie-Posthumus.
  Dwalingen
  Deze commissie is een paar jaar gelden ingesteld om gerechtelijke dwalingen uit het verleden aan het licht te brengen. De commissie-Posthumus gaat volgende week praten met Ina Post en haar advocaat. Ook komt er een onderzoeksteam dat de zaak met frisse blik gaat bekijken.
  Takkenwijf
  Ina Post heeft vier jaar celstraf gekregen voor deze roofmoord. Technisch bewijs tegen Post is nooit gevonden. Ook zijn er geen getuigenverklaringen geweest. Wel heeft ze twee keer bekend dat ze de dader was. De verzorgende vertelde in Pauw en Wittteman dat ze onder druk is gezet en onder andere uitgescholden is voor "gemeen takkenwijf" door de rechercheurs die haar destijds verhoorden.
  Kapot
  Post was geëmotioneerd tijdens het gesprek. 'Het valt niet te verwerken als je van zoiets beschuldigd wordt', vertelde ze. 'Mijn leven is kapotgemaakt'.
  Binnenkort verschijnt een boek over de zaak, geschreven door rechercheur Dick Gosewehr en Harrie Timmerman. Eerder al schreven ze een boek over de Deventer moordzaak, waarvan accountant Ernst Louwes wellicht ten onrechte voor de moordenaar wordt aangezien.


  Goede smaak uit Berkelland op Duits pleintje 'Aechterhook'
  20-09-2007, www.destentor.nl/lochem/

  BORCULO/VREDEN - Met als uitnodigende naam 'Het feest van de goede smaak' houdt de Duitse plaats Vreden komend weekeinde een evenementje voor fijnproevers. Een combinatie van kunst, muziek, brood en wijn moet gasten naar het centrum van Vreden lokken, waarbij zowel de hapjes als de kunst onder meer geleverd wordt door Berkellanders.

  Aan een pleintje met de passende naam 'Aechterhook' staan de kunstenaars Jenny Geukes uit Borculo en Heleen Posthumus uit Ruurlo. Naast hen staan Duitse kunstenaars en een Spaanse gast (Boris Kondring, Henrik Lösing, Bekim Resing, Bernd Robers, Steffi Schlüter en Guntstap E. Objeto).

  De goede smaak wordt verder verbeeld door mooie dingen als designsieraden (van Birgit Wissing, Brune & Mentink en Helma Weigelt) en fraaie spulletjes in de Home&Garden-stand van Christiane Lechtenberg. Schoonheidsspecialiste Monika Wissing draagt ook haar steentje bij. En wie tijdens het bekijken van al dat moois honger of dorst krijgt, kan terecht voor een broodje of gebakje bij bakker Geelink uit Vreden, voor een glas bij wijnboer Römergut uit de Pfalz, een stukje kaas van Janse uit Eibergen en een kopje verse koffie van koffiebrander Impings Kaffee uit Bocholt. De 'goede smaak'-muziek wordt verzorgd door Szou Wott.

  Het feest van de goede smaak is op zondag 23 september tussen 11 en 21 uur, op het plein 'Freiheit' rond de kerk in het hartje van Vreden.


  Rowing for fun? GVSU teammates are in it together
  Mon, Sep 10, 2007, www.grandhaventribune.com/

  BY BECKY VARGO
  FERRYSBURG — It's not every Saturday and Sunday morning you see college students up at the crack of dawn, ready to take on the world — no less in skinny, little boats.
  . . .
  Invited to take part in a "Learn to Row" session Saturday afternoon, my neighbors, Roger Posthumus and Karen Keast, my 12-year-old daughter Erin Vargo, and myself rode our bicycles over to Veits Landing where our hostess, Alice Michaud, had us park in her driveway and ushered us down to the waterfront.
  . . .
  Het hele artikel: all: Grand Haven Tribune


  Hungary Vertis sells all EUAs in Lithuanian auction
  Monday, 10, September 2007, www.portfolio.hu/en/

  Vertis Environmental Finance and New Values have announced on Monday the successful execution of the Lithuanian auction of EU Allowances. A total of 552,000 EU Allowances (EUAs) were on offer in an electronic auction co-ordinated by Vertis Environmental Finance on the Climex Exchange. A total volume of 552,000 EUAs was transacted at a price of EUR 0.06 per tonne.

  On behalf of the Ministry of Environment of the Republic of Lithuania, the Lithuanian Environmental Investment Fund was responsible for the sale of first phase compliance EUAs of the EU Greenhouse Gas Emissions Trading Scheme (EU ETS). According to the Lithuanian National Allocation Plan 2005-2007, 1.5 % of the total Lithuanian allocation, 552,000 EUAs, was available for auctioning.

  Lithuania was among the four member states, along with Denmark, Hungary and Ireland offering part of their total allocations for sale in the first trading period. The Lithuanian auction was the third auction in a row, after the Hungarian auctions, on the Climex Spot Platform. The National Allocation Plans for the second trading period indicate that auctioning will have a more important part in future.

  "We are pleased that the total amount offered was sold. Recently the phase one market is very shallow; all the attention is on phase two and on linking" said Barna Baráth, CEO of Vertis Environmental Finance. “It is a great achievement that the Climex Alliance raised a healthy interest for this volume under such market conditions" - he added.

  "Auctioneering proved to be a transparent and widely accessible way for selling emissions credits with good returns for the auctioneer", said Axel Posthumus, CEO of New Values. “We see an increase in interest from governments and project developers and also the number of Climex members has been growing steadily to 72 as we speak. For the remainder of 2007 we have a special transaction fee of EUR 0.05 cent for all EUA spot transactions," he added.

  Hier het originele persbericht: here the Press Release: New Values Community


  Budocentrum "Fun & Fit" gestart
  6 september 2007, www.nieuw-volendam.nl/

  Michel Posthumus, judoleraar en valtrainer, is sinds zaterdag van start gegaan met zijn Budo Centrum "Fun & Fit". In de gymzaal aan de Schoolstraat vinden op woensdag en zaterdag voortaan de judolessen plaats.

  Sinds 1999 verzorgde Michel Posthumus de judolessen in Sportcentrum Toptraining. Hij vond het tijd worden om zijn vleugels uit te spreiden en voor zichzelf te starten.

  Als opening was er zaterdag een judoclinic in de gymzaal die gegeven werd door oud N.K.judokampioen Cees Hoebeke.


  Eerste fietscrosswedstrijd op nieuwe baan
  donderdag 6 september 2007, www.nieuwsbladgeldermalsen.nl/

  GELDERMALSEN - Op de nieuwe fietscrossbaan aan de Meersteeg heeft FCV Geldermalsen zaterdag haar eerste wedstrijd gehouden. Veel vrijwilligers hadden keihard gewerkt om de baan in orde te maken. Op 22 sept. word op de baan het Gelders Kampioenschap verreden.
  Uitslagen: Jongens 5 jr: 2e Corné Hoogakker, Jongens en meisjes 7 jr: 2e Tom Goulooze, 4e Michelle Laponder, 5e Rick van Doorn, Jongens 8 jr: 6e Dustin Eyndhoven,
  Jongens 9 jr: 2e Dylan Posthumus, 5e Jan Laponder, Jongens 10 en 11 jaar: 1e Dylan van Doesburg, 2e Wesley Eyndhoven, 4e Dion vd Heuvel, Jongens en meisjes 12 en 13 jr: 1e Danny van Doesburg, 2e Emiel Hol, 4e Judy Baauw, 5e Kevin Stijsiger en 6e Kevin van Verseveld, Jongens 14 jaar en ouder: 1e Leon Baauw, 2e Wolf Botterman, 5e Stephan Wellner, 6e Erwin Verwey en 7e Michel Verwey. Cruisers: 1e John vd Heuvel, 4e Joran Zondag.


  New owners C's the day at Nat Bailey
  Published: Saturday, September 01, 2007, www.canada.com/vancouversun/news/sports/

  . . .
  The team received positive publicity when it decided to hire a woman as team president and chief operating officer. A marketing specialist with an impressive resume of achievements in that area, Aileen McManamon of West Vancouver was brought on board in late February only to resign just as the season was getting under way. Also parting ways with the club was longtime stadium operations manager Bill Posthumus, whose connection to the park dates back to the early days of the Triple A Canadians as a groundkeeper understudy to the legendary Rud Haar.
  . . .
  Read the whole story at: / Lees het hele verhaal op:
  The Vancouver Sun  LINKS
  September 2007
 • Share your Posthumus Videos Dailymotion
 • Imogen marries Posthumus for love, but love goes asunder partially out of the machinations of the evil queen but also due to the lies of Iachimo who convinces Posthumus that Cymbeline, like all women, are unchaste.
  Cymbeline THINK, Posthumus, think!

  Augustus 2007
 • Split down the middle by Bram Posthumus
 • A peace party in Ivory Coast by Bram Posthumus
 • Travian World Analyzer Speler Postumus
 • Richard Posthumus

  Juni 2007
 • Classic_NFL_on_CBS_Group · The Posthumus Free Zone
 • the laurene posthumus
 • Jan "Dikkedolly" Posthumus In mij vrije tijd doe ik niks, dus ik deet nog al weinig, want ik heb niet veel maar vrije tijd heb ik genoeg. Gevolg ----> Ikke siteje maken, OLE, najah, dit is dus de uitkomst, althans voorlopig.
 • Epitola Posthumus "I'm in my own little world. Please leave me there."

  Archief nieuws

 • Augustus 2007
 • Juli 2007
 • Juni 2007
 • Mei 2007
 • April 2007
 • Maart 2007
 • Februari 2007
 • Januari 2007
 • 2006

  Google


  Vervolg Archief Posthumus in het nieuws:
  - 2005
  - 2004
  - 2003
  - 2002
  - 2001
  - 2000
  - 1999
  Bekende Nederlanders

 • Claire Posthumus
 • Geertje Posthumus-Zandstra
 • Hans Posthumus
 • N.W. Posthumus
 • W.H. Posthumus-van der Goot
 • Sita Posthumus
 •  
         


  MoneyMiljonair het beste programma om op internet gratis geld te verdienen en vele Euro's te besparen!
  Meld je GRATIS aan en ontvang direct 1.25 Euro.