advertenties


Nieuws
Posthumus in het nieuws


- Laatste nieuws
- Maart 2007
- Januari-februari 2007
- December 2007
- November 2007
- Oktober 2007
- September 2007
- Augustus 2007
- Juli 2007
- Juni 2007
- Mei 2007
- April 2007
- Maart 2007
- Februari 2007
- Januari 2007


LINKS

Archief Posthumus in het nieuws:
- 2006
- 2005
- 2004
- 2003
- 2002
- 2001
- 2000
- 1999
- 1800-1899
Bekende Nederlanders
 • Claire Posthumus
 • Geertje Posthumus-Zandstra
 • Hans Posthumus
 • N.W. Posthumus
 • W.H. Posthumus-van der Goot
 • Sita Posthumus


 • Laatste nieuws Antal
 • Laatste nieuws Aranka

  Mijn Marktplaats

 •   Maart 2008
  Marian de Graaf-Posthumus ‘geridderd‘

  vrijdag 21 maart, www.steenwijkercourant.nl/
  WANNEPERVEEN/BUSSUM - Marian de Graaf-Posthumus uit Wanneperveen is vrijdagmiddag in Bussum benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Zij kreeg de bijbehorende versierselen opgespeld door burgemeester Hayo Apotheker van Steenwijkerland tijdens de feestelijke viering van Wereld Downsyndroomdag in theater Spant!
  Marian de Graaf (1946) stond in 1988 samen met haar man Erik de Graaf aan de wieg van de Stichting Downsyndroom (SDS). De SDS bestaat zaterdag officieel 20 jaar, maar de stichting was al voor 1988 ‘in oprichting‘ actief. Zij heeft veel bijgedragen aan positieve beeldvorming over Downsyndroom.
  Marian de Graaf, woonachtig in Wanneperveen (gemeente Steenwijkerland), heeft zich vanaf de geboorte van haar zoon David met Downsyndroom in 1984 met een enorme gedrevenheid en aanstekelijk enthousiasme ingezet voor een betere beeldvorming rond Downsyndroom, alsmede voor de emancipatie en integratie van mensen met Downsyndroom in de maatschappij. Haar verdiensten voor het gedurende ruim 20 jaar kracht en moed geven aan ouders van een (pasgeboren) kind met Downsyndroom, zijn eveneens enorm. Marian heeft zeer veel bijgedragen aan de ontplooiing en ontwikkeling van mensen met Downsyndroom op belangrijke terreinen als medische zorg, vroegtijdige systematische ontwikkelingsstimulering (Early Intervention), alsmede onderwijs en opvoeding. Mede dankzij Marian de Graaf is de kwaliteit van leven van mensen met Downsyndroom in Nederland en daarbuiten in ruim twee decennia aanzienlijk verbeterd.  Heropening zaak-Ina Post bepleit

  19 Maart 2008, www.nos.nl/nos/artikelen/
  De Commissie Evaluatie Afgesloten Strafzaken (CEAS) wil dat de zaak tegen de bejaardenverzorgster Ina Post wordt heropend. De CEAS zegt dat het OM in het proces veel steken heeft laten vallen.
  Ina Post kreeg in 1987 in hoger beroep 6 jaar wegens doodslag op een bejaarde vrouw in Leidschendam. Ina Post bekende tijdens het politieonderzoek, maar trok haar verklaring later weer in. Volgens de commissie zijn er twijfels over het waarheidsgehalte van de bekentenis.
  Ook zitten er in de politieverslagen veel fouten. Bewijzen dat de bekentenis van Post onder druk is afgelegd, zijn niet gevonden.

  19 Maart 2008
  Heropening zaak-Ina Post bepleit
  De commissie-Posthumus wil dat de zaak-Ina Post heropend wordt. Posthumus deed onderzoek naar het proces tegen de bejaardenverzorgster, die in 1987 6 jaar kreeg voor doodslag op een bejaarde vrouw in Leidschendam.
  Volgens de commissie heeft het OM in de zaak veel steken laten vallen. Ook zijn op diverse punten tegenstrijdige en incorrecte verslagen opgetekend. De betrouwbaarheid van de bekentenissen van Ina Post wordt betwijfeld, maar die lijken niet onder druk afgelegd.
  De commissie adviseert de procureur- generaal de zaak opnieuw voor te leggen aan de Hoge Raad.

  Nieuwsbank
  Bejaardenverzorgster Ina Post kreeg in 1987 zes jaar celstraf wegens doodslag op een bejaarde vrouw in Leidschendam. Meer dan twintig jaar later blijkt dat er grote fouten zijn gemaakt door het Openbaar Ministerie en pleit de commissie-Posthumus voor heropening van de zaak. NOVA praat met Ina Post.  Eierzoeker vindt granaat

  wo 19 mrt 2008, www.telegraaf.nl/binnenland/
  AMSTERDAM - Een eierzoeker in Friesland deed wel een heel explosieve vondst: een granaat.
  Jan Posthumus was op een akker tussen Wijtgaard en Reduzum aan het zoeken naar kievitseieren toen hij op de granaat uit de Tweede Weereldoorlog stootte. Het explosief van 40 centimeter lang en 7 centimeter doorsnee is ter plaatse onschadelijk gemaakt, zo meldt de Leeuwarder Courant.
  Het land was ter plaatse net omgeploegd. 'Eerst dacht ik dat het een colafles was', zegt de vinder tegen de regionale krant. ,,Met trillende benen'', verplaatste hij de op scherp staande munitie, zodat nieuwsgierigen er niet mee aan de haal konden gaan.  "Meer afvalbakken in Brummen"

  maandag, 17 mar 2008, www.deondernemer.nl/artikel/
  BRUMMEN - Vogelkooien, bezemstelen, vrijwel nieuwe fietsen, een oude schrijfmachine, volle flessen drank en ontelbare consumptieverpakkingen. Een greep uit de hoeveelheid vuil die de zwerfvuilinzamelaars zaterdagmorgen in Brummen en langs de wegen in het buitengebied oppikten.
  De gemeente heeft de schoonmaakactie over een aantal weken gespreid. "Zo kunnen meer verenigingen, wijkraden en scholieren meedoen", legt ambtenaar Erik Posthumus uit. Zaterdagmorgen gingen vooral wijkraadsleden met hun helpers op pad. In de Baron van Sytzamastraat lopen Inge van de Berg en Ronald Oosthoek van wijkraad de Dorpskern.
  Ton Kleverwal, woonachtig in wijk de Oliemolen heeft zich bij hen gevoegd. ,,We vinden erg veel verpakkingsmateriaal van levensmiddelen," zegt Kleverwal, en terwijl de auto's achter hem over de N348 voortrazen: "Veel van die rommel wordt volgens mij gewoon uit een rijdende auto gekieperd."
  De drie zijn het er over eens dat er eigenlijk veel meer prullenbakken in en rond Brummen zouden moeten worden geplaatst. "Je ziet vooral concentraties van vuil op bepaalde plekken," zegt Ronald Oosthoek "Het lijkt erop dat er voor mensen weinig gelegenheid is om hun rommel netjes weg te gooien in bijvoorbeeld prullenbakken. En als Brummen zich wil profileren als toeristisch dorp dan moeten we er wel voor zorgen dat het enigszins netjes is."
  Inge ziet duidelijk een taak voor de gemeente om het prullenbakkenbeleid bij te stellen: "Want asbakken legen op parkeerplaatsen kan echt niet, dat is natuurlijk ook een mentaliteitskwestie, maar meer prullenbakken zou wenselijk zijn."
  Posthumus onderschrijft de mening maar heeft wel een kanttekening: "In de eerste plaats hebben wij een overeenkomst met de Delta, die wekelijks driemaal op hangplekken voor jongeren de prullenbakken leegt. Er staan al veel prullenbakken. En het moet zeker niet zo worden dat we het dorp helemaal vol gaan planten met bakken."  Eieren Boarnsterhim en Dantumadeel

  Gepubliceerd op 13 maart 2008, Laatst bijgewerkt op 14 maart 2008, www.leeuwardercourant.nl/nieuws/regio/
  IFRIENS/DAMWOUDE - Jan Harke Posthumus uit Reduzum is de gelukkige vinder van het eerste kievitsei in de gemeente Boarnsterhim. Hij raapte het broedsel woensdagmiddag rond de klok van twee uur in de buurt van Friens.

  Daarmee bezorgde Posthumus zichzelf een mooi verjaardagscadeau: hij werd woensdag 44 jaar.

  Haije Veenstra (39) uit Eastermar heeft woensdagmiddag het eerste kievitsei in de gemeente Dantumadeel gevonden. Hij trof het nestje met drie eitjes om vijf voor vijf aan in de omgeving van de waterzuiveringsinstallatie bij de Swemmer onder Wouterswoude.

  Hij laat het ei donderdag aan burgemeester Arie Aalberts zien.  Ybo Buruma
  ‘Dat hele Joran-gedoe maakt me eigenlijk niet zo veel uit’

  maart 2008, www.sp.nl/nieuws/tribune/
  . . .
  U bent voorzitter van de commissie-Posthumus 2, die bekijkt of afgesloten strafzaken moeten worden heropend. Onder meer in de zaak tegen Lucia de B. en de Enschedese ontuchtzaak bleek volgens die commissie nogal wat mis te zijn gegaan. Dat betekent toch dat er buiten dat ‘middenwerk’ ook het nodige aan de hand is?
  “Je moet je realiseren dat we het in Posthumus 2 hebben over zaken die bij de rechter al heel moeilijk waren. Het criterium is: zijn er manco’s in de opsporing, waardoor de rechter op het verkeerde been is gezet? Bij ons komen alleen zaken terecht waarbij je tijdens de behandeling al doorhebt dat ze heel ingewikkeld zijn. Vergeet niet dat veruit de meeste zaken die de politie, de rechters en de officieren van justitie behandelen in zekere zin vrij gemakkelijk zijn. Mijn kritiek is van een heel andere orde, namelijk dat er juist zo veel van die makkelijker zaken niet meer goed worden opgelost. Dan heb ik het over het niet goed oplossen van inbraken. Het niet vinden van de daders. Het er niet achteraan gaan, geen sporen opnemen. Het hele idee dat mensen te horen krijgen: ‘Daar hebben we de capaciteit niet voor, meneer.’ In z’n totaliteit denk ik echt dat wat de politie ons als samenleving levert, gewoon te weinig is. Politiemensen erkennen dat ook wel; ze komen daar te weinig aan toe. Ik ontken ook niet dat het oplossen van een inbraak moeilijk is. Maar volgens mij deed de politie dat vroeger gewoon beter. Dat kan ik met cijfers staven en ik vind dat wel heel ernstig.”

  De commissie-Posthumus 2 onderzoekt alleen zaken die zijn aangebracht door een wetenschapper of een klokkenluider van bijvoorbeeld het Openbaar Ministerie of een forensisch instituut. Dat klinkt tamelijk elitair. Waarom kan ik als burger geen zaken bij uw commissie aanbrengen?
  “De achtergrondgedachte is dat er niet té veel verzoeken moeten komen. We wilden niet dat er naast de rechtbank en het Hof nog een soort derde rechter bij zou komen – een extra scheidsrechter in het veld. Maar je vraag is terecht en ik heb er veel over nagedacht. Aan de ene kant: moeten álle veroordeelden nou brieven gaan schrijven en onderzoek eisen? En aan de andere kant: je moet ook weer niet zo elitair zijn dat je je ogen sluit voor de mogelijkheid dat er wellicht toch een fout in de rechtsgang is geslopen.”  OM kan geschonden imago terugwinnen

  dinsdag 11 maart 2008, www.elsevier.nl/opinie/weblog/
  In zijn weblog 'Misdaad en Straf' reageert Gerlof Leistra (1959) op actuele ontwikkelingen in de misdaad en biedt hij geregeld een inkijkje in de 'onderwereld'.
  De vrijspraak in hoger beroep van de vermeende oorlogsmisdadiger en wapenhandelaar Guus Kouwenhoven betekent de zoveelste gevoelige nederlaag voor het Openbaar Ministerie (OM). Het Gerechtshof in Den Haag noemde de bewijsvoering van het OM van ‘gebrekkige kwaliteit’. Oef!
  Chaotisch
  Na eerdere blunders in de zaken tegen de Hells Angels en de Hofstadgroep lijkt het of het OM uit louter amateurs bestaat. De dossiervorming is vaak chaotisch, het OM presenteert geregeld onbetrouwbare ‘kroongetuigen’ en geeft onvoldoende leiding aan het opsporingsonderzoek door de recherche.
  In de hausse aan kritiek op het OM worden steevast dezelfde ‘gerechtelijke dwalingen’ genoemd. Voorop de Schiedammer Parkmoord en de Puttense Moordzaak. In die eerste zaak is dat terecht, maar over de tweede houd ik twijfels, ondanks het imposante speurwerk van Peter R. de Vries en oud-hoofdcommissaris Jan Blaauw.
  Geen dwaling
  Eerder schreef ik al dat wat mij betreft de zaak tegen de Haagse verpleegkundige Lucia de B. en de Deventer Moordzaak geen gerechtelijke dwalingen zijn.
  In die laatste zaak beslist de Hoge Raad dinsdag 18 maart of herziening geboden is. Gezien het negatieve advies van de advocaat-generaal, verwacht ik dat niet. Hoewel het OM ook in die zaak volop heeft geblunderd, lijkt de veroordeling van de fiscalist Ernest Louwes mij terecht: er is voldoende wettig en overtuigend bewijs.
  Geschonden imago
  En dan is er nog de slepende zaak-Ina Post. Ook daarover schreef ik eerder. Het rapport van de commissie-Posthumus – die het OM adviseert - is klaar. Binnenkort maakt het OM bekend of die zaak moet worden heropend. Ook hier verwacht ik dat niet. Het onderzoek van politie en Justitie verdient zeker geen schoonheidsprijs, maar Ina Post heeft wel degelijk vaker een bekentenis afgelegd dan zij publiekelijk doet voorkomen.
  Met deze twee zaken kan het OM wellicht iets van het geschonden imago terugwinnen: ‘We zijn niet onfeilbaar, maar blunderen minder vaak dan iedereen denkt’. Maar de kans dat Louwes – met zijn bijna militante aanhang – en Post zich bij zo’n uitslag neerleggen, is gering. Tegen beter weten in.  CRICKET - Mills grinds opponents down

  10.03.2008, By PETER THORLEY, www.northernadvocate.co.nz/localsport/
  . .
  Kaipara were never in the chase with the top order failing to fire, with Logan Postumus picking up 3/15, as they were dismissed for just 93 runs.  Two die after bus strikes steel barrier

  March 10 2008, www.int.iol.co.za/
  By Niels Posthumus
  Two people have been killed and 36 injured when a bus collided with a steel barrier before overturning.
  The accident happened just after 3am on Sunday on the N1 south between Hammanskraal and Pretoria on the Pretoria side of the Murrayfield Toll Plaza.
  Firefighters used the jaws-of-life to free some of the victims from the bus.
  One person sustained critical injuries, while the others were treated for a variety of minor injuries.

  A couple of hours later a motorbike collided with a bakkie on the R512, not far from Lanseria airport.
  The female passenger on the bike was treated for a pelvis injury and was in a stable condition. The male biker, however, is in a critical condition.
  He had sustained a head injury and possible fractures to his wrists and knee. Both victims were taken to Johannesburg hospital.
  The occupants of the bakkie were not injured. According to witnesses, the bakkie had allegedly caused the accident by doing a U-turn.
  The bikers had just had breakfast in Hartebeespoort.

  Meanwhile, the Joburg metro police arrested 36 people for drunk driving at the weekend.

  On Friday, police officers arrested 10 people at a roadblock on Cleveland Road near the N2 highway. On Saturday night, 26 people were arrested at the corner of Bree and Mooi Streets.
  One motorist tried to avoid the roadblock on Saturday by reversing into a one-way street. Metro police officers chased and arrested the man, who had allegedly drunk too much.

  When he was handcuffed, the man allegedly tried to bribe the police officer with R80.
  All suspects were due to appear at the Joburg Magistrate's Court today.
  This article was originally published on page 2 of on March 10, 2008.  Tom Hiddleston declared 2008’s Best Newcomer in a Play

  09 Mar 2008, www.officiallondontheatre.co.uk/news/
  Tom Hiddleston has been awarded the 2008 Best Newcomer in a Play Laurence Olivier Award. He received two nominations in the category for his roles in Othello at the Donmar Warehouse and for Cymbeline at the Barbican–the latter winning him the award. Nominated alongside Hiddleston were Stephen Wight for Dealer’s Choice at Trafalgar Studios 1 and David Dawson for The Life And Times of Nicholas Nickleby at the Gielgud.

  Cymbeline, one of Shakespeare’s lesser known plays, tells the story of stolen sons, a banished son-in-law and a wicked stepmother. Hiddleston performed the role of Posthumus, who secretly marries the King’s daughter Imogen before being tricked into thinking she has been unfaithful. Produced by Cheek By Jowl, this was Hiddleston’s second experience working for the company after performing in their touring production of The Changeling, for which he received an Ian Charleson Award nomination.

  After schooling at Eton, Hiddleston completed an English degree at Cambridge before attending RADA, from which he graduated in 2005. He made his London stage debut in Yorgjin Oxo: The Man at Theatre503 in 2005, before appearing in The Changeling in 2006. His second nomination in this category was for his performance in the role of Cassio opposite Chiwetel Ejiofor’s Othello, for which he earned great critical acclaim. Hiddleston’s 2007 also saw him star in the award-winning film Unrelated, written by Joanna Hogg.  Knights hold off late Bearcat rally for 4-3 victory at North Henderson

  Friday, March 7, 2008, www.blueridgenow.com/article/
  By David Phillips
  Times-News Correspondent
  A two-run seventh inning fell one run shy of tying North Henderson, leaving the Knights with a 4-3 home win over Hendersonville on Thursday.Hendersonville entered the seventh down 4-1. A walk to Adam Downey put one aboard. But then two fly outs brought the Bearcats to the brink of a loss.
  Connor Cope than sliced a rope to right field, scoring Downey. Paul Posthumus followed with another single that scored Cope and pulled the visiting Bearcats to within one.
  After Ben Walgenbach walked, Wesley Cook stepped to the plate with two on and two out. Cook laced a ground ball to shortstop for the third out, ending the game.
  "We couldn't put the bat on the ball today," said Hendersonville coach Mark Cook. "We haven't had a lot of chances to play or practice," Cook continued. "We'll get better as we get more time to work."
  Both teams had shaky starts, and both scored in the first inning.
  Posthumus led off the game by reaching on a Knight error. He later scored the game's first run on Brock Elgin's double.
  North tied the game in their half of the first. Jordan Brunelle led off the inning by drawing a base on balls from Hendersonville starter Walgenbach. He later scored on Chris Broome line drive that glanced off the center fielder's glove.
  Broome then put North ahead to stay, scoring on Brian Ray's single.
  "We were fortunate to get some timely hits," said North coach Bill Rice. "We're scuffling right now with the bats. But we're 3-0 now by taking advantage of what the defense gives us."
  Hendersonville committed seven errors in the game.
  "It's hard to overcome seven errors in a game," Hendersonville coach Cook said. "North did an excellent job of taking advantage or our mistakes."
  The Knights added a third run in the bottom of inning number three. Patrick Singletary led off the inning with a double and scored on Michael Lolley's double for a 3-1 lead.
  The eventual winning run was scored by North in the fifth inning, as Singletary reached base on a Bearcat error and scored as Kevin Searcy laced a single to center.
  Broome picked up the win for North, with relief help from Ray in the fifth and Searcy in the sixth.
  Walgenbach took the loss. Wesley Cook came on in relieved him in the fifth.
  "I have to give Walgenbach a lot of credit for keeping us off balance," Rice said. "We were fortunate to get some key hits that led to the win."
  North will next entertain Carolina High from Greenville, S.C., on Saturday at 2 p.m.
  The Bearcats (1-1) will attempt to get back in the win column today as they entertain East Henderson  Zak eens onderuit met de daisy

  door Yorick Groeneweg, Vrijdag 7 maart 2008, www.bndestem.nl/regio/
  ROOSENDAAL - Mensen met een visuele beperking of dyslexie kunnen vanaf 12 maart in bibliotheek VANnU kennismaken met de daisyspeler. Dat is geavanceerd apparaat waarmee ze naar boeken kunnen luisteren. Ook niet-leden mogen de daisy een keer uitproberen.
  "De luisteraar kan zelf het tempo en de toonhoogte van de voorgelezen tekst bepalen" zegt Greet Posthumus. Ze is blij met de nieuwe aanwinst van de bieb.
  "Vooral ouderen en mensen met dyslexie hebben vaak problemen met lezen. Met de daisyspeler kunnen zij probleemloos een boek volgen.''
  Voorheen was deze groep aangewezen op de groteletterboeken of een luisterboek.
  "Maar de luisterboeken waren voor hen niet altijd te begrijpen. Die boeken zijn enorm populair de laatste tijd. Je kan er overal naar luisteren, onderweg, op het strand en thuis op de bank. Het lost alleen het probleem voor deze doelgroep niet op.'' Dat de daisyspeler binnenkort in alle vestigingen van VANnU te leen is, komt door het Loket aangepast-lezen, de landelijke organisatie die deze manier van 'lezen' promoot.
  "Mensen die ervoor in aanmerking komen, kunnen de daisyspeler een keertje uitproberen. Wanneer hij of zij daarna gebruik wil blijven maken van de daisyspeler kan de gebruiker via het Loket aangepast-lezen een speler of schijfjes lenen. Wij stellen deze apparatuur nú beschikbaar om het laagdrempelig te houden voor mensen in West-Brabant. Anders moeten zij naar Den Haag en die stap is vaak te groot. Wij kunnen de mensen die het nodig hebben op pad helpen'', aldus Posthumus.
  Vanaf volgende week woensdag kunnen belangstellenden bij de bibliotheek langs om de daisyspeler voor drie weken te lenen.
  Greet Posthumus hoopt dat het apparaat veel hoop mensen kan helpen.
  "Mede door de hulp van de zorginstellingen in de buurt kunnen we veel ouderen bereiken. Hun cliënten die moeite hebben met lezen moeten de daisyspeler zeker een keertje uitproberen.''  Babyhuisje is vinding Groningse huisarts

  donderdag 06 maart 2008, www.tctubantia.nl/regio/twente/
  RIJSSEN/AALTEN - Het buitenbedje dat donderdag op onze voorpagina stond en uit Denemarken zou stammen, is een vinding van huisarts Jitse Posthumus uit het Groningse Eenrum. Daar wezen meerdere lezers ons op.

  De dokter kwam in de jaren dertig op het idee kinderen buiten te laten slapen, omdat veel huizen kil en vochtig waren. Hij liet een timmerman een babyhuisje voor buiten maken. Daarvan werden bouwtekeningen verspreid; de Kruisvereniging maakte er reclame voor.  EKURHULENI'S MOUNTIES: A "YOUNG", UPCOMING UNIT

  Written by Kotie Geldenhuys, Tuesday, 04 March 2008, www.servamus.co.za/
  From the earliest times horses have played a vital role in policing. Although communities have changed, horses continue to play a vital role, especially in modern policing. SERVAMUS visited a young, upcoming Mounted Unit in Gauteng earlier this year.

  Article and photos by Kotie Geldenhuys
  The Ekurhuleni Metro Police Department’s (EMPD) Mounted Unit was established in 2005. As this was a brand-new terrain for them, they decided to ask for help and learn from the experts in the field. And within a couple of months a unit with ten horses was established in temporary stables at a small-holding in Petit, on the East Rand.
  Today the Ekurhuleni Mounted Unit consists of 14 members, including four women, and 30 horses. During SERVAMUS’ visit, the commander of the EMPD Mounted Unit, Supt Pieter Posthumus (who was previously stationed at the EMPD’s Dog Unit), showed us around and told us more about this "young" Unit and their work. At the time of our visit, the lovely new stables and offices were nearing completion, but we met the EMPD Mounties at the temporary stables that had been set up with the establishment of the Unit.

  Finding horses suitable for police work
  Supt Posthumus said that the Metro has bought horses from different breeders as they do not prefer a specific horse breed. Their focus is on finding horses that will be able to do police work. A horse suitable for police work must be able to work among people and not be distracted by noises such as gunfire, barking dogs and general commotion. Horses aged 5 and 7 years that had already completed the basic training, were bought. Although donations from private people are not normally accepted, an exception was made once when a pony was donated. This pony is now used during school visits. Shortly after the Unit’s establishment, the SAPS’ Mounted School in Potchef-stroom also donated horses to the EMPD.

  Training
  Riders undergo training at the Unit itself and the SAPS Gauteng Mounted Unit are also more than willing to assist them with this training. Supt Posthumus said that in the near future they want to train instructors who can take responsibility to train new members in the art of riding. Currently new members to the Unit undergo a 6-week basic riding course.

  LINKS
  December 2007
 • Keanu Reeves Added: December 22, 2007 Constantine. Pompeii (E.S.Posthumus)
 • Old Grumpy Dwarf Posthumus's blog


  Meer LINKS

  Archief nieuws
 • December 2007
 • November 2007
 • Oktober 2007
 • September 2007
 • Augustus 2007
 • Juli 2007
 • Juni 2007
 • Mei 2007
 • April 2007
 • Maart 2007
 • Februari 2007
 • Januari 2007 >

  Google


  Vervolg Archief Posthumus in het nieuws:

 • 2006

 • - 2005
  - 2004
  - 2003
  - 2002
  - 2001
  - 2000
  - 1999

  Bekende Nederlanders
 • Claire Posthumus
 • Geertje Posthumus-Zandstra
 • Hans Posthumus
 • N.W. Posthumus
 • W.H. Posthumus-van der Goot
 • Sita Posthumus
 •  
         


  MoneyMiljonair het beste programma om op internet gratis geld te verdienen en vele Euro's te besparen!
  Meld je GRATIS aan en ontvang direct 1.25 Euro.